Loading...
SERVICII 2017-12-21T18:08:36+00:00

Ro Swed Cham – Partenerul dumneavoastra de incredere

Ro Swed Cham a sarbatorit in luna iunie 2017, 1 an de la infiintare. Am inceput sa crestem alaturi de mediul de business suedez din Romania si ne  dorim sa ne imbunatatim si diversificam constant  serviciile de consultanta.

Avand o echipa de 6 angajati, suntem unul din principalii parteneri pentru companiile suedeze interesate de a investi in Romania.

Consiliem in special IMM-urile, insa si concernele se numara printre clientii nostri.

Ce ne deosebeste fata de alte companii de consultanta este neutralitatea, dar si relatiile stranse pe care le intretinem cu autoritatile publice si locale din ambele tari. in plus, detinem o experienta indelungata in consilierea companiilor din domenii economice diverse si care au cerinte diferite.

Scopul nostru este de a prezenta oamenilor de afaceri suedezi  Romania in mod obiectiv, sub toate aspectele ei economice si de a ghida antreprenorii romani catre piata suedeza. Ne atingem acest scop prin anunturi regulate in newsletter-ele noastre despre evolutia economiei romanesti, cadrul legislativ si politic, prin prezenta noastra la evenimente de profil si targuri in Suedia si Romania, cat si prin numeroase intalniri de consiliere individuale.

Urmariti oferta noastra de servicii si contati pe ajutorul nostru!

 

Contactati-ne!