Zoom the World 2017-11-24T19:47:00+00:00

Project Description

La aniversarea a 20 de ani, WENS Travel a lansat in 7 noiembrie 2017, in prezenta a peste 150 de invitati,  WENS INSPIRE CLUB, un club dedicat celor mai fideli calatori care au ales sa exploreze lumea alaturi de WENS Travel.

”WENS Inspire Club isi propune sa fie un spatiu inspirational care sa reuneasca o comunitate pasionata de calatorii dar si animată de dorinta de a impartasi experiente din destinatiile descoperite alaturi de WENS TRAVEL”, a declatat Mihaela Căluşer, antreprenoarea care a fondat agenţia de turism Wens Travel în urmă cu 20 ani.

Beneficiile exclusive ale membrilor WENS INSPIRE CLUB au menirea sa aduca plus valoare calatoriilor si sa adauge un supliment de savoare la destinatie dar, in egala masura, sa creeze legaturi speciale intre oameni cu pasiuni si interese comune care impartasesc atat dragostea pentru calatorie dar si aceea pentru comunitatea careia apartin.

„Unul dintre beneficiile speciale ale membrilor clubului este programul Zoom The World, o serie de intalniri in cadrul carora acestora li se vor prezenta programele turistice inedite create pentru a celebra lansarea WENS INSPIRE CLUB. De asemenea, la aceste intalniri, membri vor avea ocazia sa impartaseasca impresii si preferinte pe baza carora Wens Travel va contura design-ul unor noi circuite individualizate, dedicate lor, transformand astfel harta lumii dintr-un puzzle static intr-o constructie dinamica, vie, armonioasa, amprentata de dorintele si descoperirile comunitatii de calatori, membri WENS.” a mai spus Mihaela Căluşer.

 

 

Project Details

Categories: