Loading...
DESPRE NOI 2017-12-21T18:08:33+00:00

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Romano-Suedeza, Ro Swed Cham, este o organizatie care promoveaza comertul bilateral, investitiile si proiectele sociale dezvoltate intre Romania si Suedia. Misiunea noastra este facilitarea dialogului economic si social si cresterea relatiilor intre cele doua tari prin colaborari business-to-business.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Romano-Suedeza, Ro Swed Cham, joaca un rol esential in crearea si sustinerea unui mediu in care relatiile comerciale libere si investitiile au un trend ascendent. De asemenea, Ro Swed Cham faciliteaza parteneriatele intre persoane juridice, asigurand resursele, know-how-ul si infrastructura vitala companiilor suedeze care vor sa capitalizeze investitiile emergente in Romania, dar ofera suport si companiilor romanesti care vor sa demareze operațiuni de business in Regatul Suediei.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Romano-Suedeza, Ro Swed Cham, a fost inaugurata pe 16 iunie 2016 la Cluj-Napoca. In viitorul apropiat, Ro Swed Cham isi propune sa dezvolte filiale in Bucuresti, Iasi si Timisoara.