Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/roswedch/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/roswedch/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/roswedch/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Beneficii pentru membri - Ro Swed Cham
Loading...
Beneficii pentru membri 2017-12-21T18:08:33+00:00

Suntem Ro Swed Cham, cea mai tanara comunitate de business din Romania. De un an, reprezentam o retea complexa de informare si schimb de experiente pentru membrii nostri.
Suntem dedicati in permanenta dezvoltarii companiilor membre si le oferim servicii complexe atat pentru IMM-uri cat si pentru multinationale.

Ca reprezentanta oficiala a economiei suedeze in Romania, sprijinim interesele companiilor membre in relatiile cu autoritatile publice ale ambelor tari.

 

Acces la o retea puternica:

Manifestarile noastre sunt unele dintre cele mai bine cotate evenimente de business si networking din Cluj Napoca si sunt organizate exclusiv pentru si in interesul membrilor.

Comunitatea de business romano-suedeza este o retea extinsa si profesionista si ofera contact direct cu potentiali parteneri de afaceri si clienti.

In cadrul intalnirilor lunare ale membrilor sau in cadrul evenimentelor speciale, sunt promovate in primul rand relatiile intre companii, propria afacere si schimbul de experienta.

 

Reprezentarea activa a intereselor:

Participam la discutii politice si dezbatem public temele economice importante. Pastram contactul permanent cu ambasadele si ministerele ambelor tari, pentru a va reprezenta direct interesele in fata acestora. Obiectivul nostru este de a imbunatati dialogul constructiv pentru mediul investitional si de business.

 

Tratament preferential

Statutul de membru va ofera conditii preferentiale pentru toate serviciile noastre si prioritate fata de non-membri in privinta beneficiilor.
Sunteti recomandat cu intaietate in cadrul intermedierii colaborarilor de afaceri si aveti prioritate in cazul participarii la manifestari cu caracter economic si de tip matchmaking.

 

Oportunitati business-2-business

Prin participarea la programul Members2Members, aveti posibilitatea de a va prezenta si promova produsele si serviciile pe pagina de Internet a Ro Swed Cham si de a le oferi cu discount celorlalti membri.

Prezenta publica

In calitate de membru va cresteti vizibilitatea. Va oferim posibilitatea de a va face prezenti publicand gratuit stiri in Newsletter-ul lunar sau in sectiunea de stiri de pe site-ul nostru. Totodata, aveti posibilitatea promovarii proiectelor dumneavoastra.

De asemenea, ca membru nou, va vom prezenta, atat in cadrul intalnirilor lunare cat si pe subpagina noastra de internet in sectiunea speciala de membri noi.

Acces prioritar la informatii

Primiti acces preferential la conferinte si evenimente de specialitate.